Ett undantagsår

I år blir ett riktigt undantagsår för mig julmässigt. Jag har precis köpt en lägenhet (!!) med inflytt i mitten av januari så fram till dess bor jag kvar i min andrahandslägenhet som är supermysig och fin men väldigt liten. Jag är på grund av ovanstående inte superpeppad på att röja runt i mitt förråd för att få upp min jullåda, fylla mitt boende med ännu mer grejer för att sedan behöva packa ner allting i samband med någon slags flyttpackning som ska göras i januari. SÅ! I år kommer tyvärr inte krubban ställas fram, tomtarna och luciatåget kommer få bo kvar i lådan och julduken får lämnas ihopviken.
 
Jag känner dock att jag MÅSTE ha en adventsstjärna i fönstret och en adventsljusstake på bordet. Jag menar, vad är det för liv om man inte får tända ett nytt ljus i staken varje söndag? Så det ska fixas men annars kommer nog pyntet lysa med sin frånvaro.
 
Det kommer heller inte bli någon stor och härlig julfika i år, de får helt enkelt inte plats. Det får sparas till nästa år. Och då ni! Då blir det julbak och julpynt till bredden (kanske kommer jag ta in en gran? Jag har ju så mycket plats!). Dessutom kommer alla kompisar kunna komma på besök! Åh, det ser jag fram emot!
 
 
 
 

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista