Så snart!

Alltså om två dagar får vi öppna första luckan i adventskalendern och titta på första avsnittet av julkalendern! Och på söndag är det första advent med första adventsgudstjänst och allmänt julemys. Jag ser så himla mycket fram emot detta!

Jag inväntar dock julefriden. Ni vet när man är sådär juligt lugn och tindrande. Jag är inte riktigt där ännu. Men det är nog som det brukar vara med den saken, det är något som kommer senare.

Min tradition bjuder ju att jag hetsar runt med allt juligt i oktober och november och att jag sedan kan ta det ganska lugnt i december och bara njuta. Och i ärlighetens namn har jag inte så många "måsten" kvar: julbaka några sista grejer (och blir inte vörtbrödet av så är inte det hela världen), fixa ett par julklappar till, slå in julklapparna och rimma (kan göras under dagarna före julafton då jag är ledig.

Sen ska jag på julfikor, julkonserter (ja! Plural!), julbaka med kompisar, gå på julmarknad i Gamla stan (och kanske Skansen), kolla in Svenskt Tenn i juletid, traditionsenligt besöka Marsipanbåten och förhoppningsvis gå på Jul på Liseberg (!!!)!

Så himla mycket julmys att se fram emot! :-)

(null)

(null)


Kommentera här:

Jultoppen - Topplista