En vecka kvar!!

Nu är det verkligen bara en vecka kvar till första advent. Den här hösten är nog den som gått allra snabbast i hela mitt liv. Tiden har bara runnit iväg och det har varit en blandning av mycket jobb och mycket aktivitet på fritiden som gjort att jag hunnit med både fruktansvärt mycket och ingenting.
 
Jag har aldrig legat såhär långt efter med alla julbestyr. Inga julklappar är köpta, relativt få julbak genomförda och alltmänt ett kaos vad gäller julplaneringen i sinnet. Planen för den närmsta veckan är dock att lugna ner mig, inse att jag hinner allt och att den bästa tiden på året alldeles jättesnart är här.
 
För så är det ju, det är den bästa tiden på hela året. Jag längtar ihjäl mig efter att det ska bli första december och jag ska få mysa framför julakalendern till frukosten varje dag. Jag ska få baka pepparkakor med mina kompisar. Jag ska få gå på luciakonsert och julkonsert. Jag ska på glöggmingel och jag ska värda ett glöggmingel. Jag ska få se på julfilmer och mysa sönder. Jag ska få gå på julmarknad och äta brända mandlar. Och allt allt allt och lite till! SÅ GALET JULPEPPAD!!!
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Annli:

Ooo ja, julmyyys!

Svar: Jaaaa! :)
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista