Årets julbak

Ni som hängt med här på bloggen ett tag vet ju att jag i januari öppnar en lista för nästkommande jul som sedan uppdateras under året så fort jag kommer på något jag vill göra eller köpa när julen närmar sig. En del utav den listan består av nya juliga recept som jag vill prova och jag satt och googlade runt lite häromveckan för att få lite ny inspiration.
 
Ett liiitet problem är dock att jag de senaste åren har samlat på mig ganska många recept som jag känner att jag behöver göra varje år för att det är så himla gott. Det är lussebullar, juleskumsfudge (som kokats hos mig varje år sedan 2008), julbollar, kanelkola och pepparkaksfudge. Sen vet jag att Dumle Gingerbread Cookies brukar uppskattas himla mycket och förra årets daimfudge var också omtyckt.
 
Nya recept som jag tänkt att jag ska prova i år är i alla fall pepparkakstryffel, mjuk nougatkola och mjölkchokladfudge toppad med russin och mandel. Man kan väl egentligen inte ha för mycket julgodis? Mängd och variation brukar i vart fall uppskattas på mina små adventsfikor :)
 

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista