Ännu en längtan

Jag har kommit på mig själv med att längta väldigt mycket den senaste tiden, som ni säkert märkt på texterna här i bloggen. Men det är som vi alla vet en stor del av julen att just längta. Dock har jag en ny längtan nu i år, förvisso är den inte helt bunden till julen men ändå en väldigt stor del av just julen. Jag längtar nämligen efter att få komma hem och spela piano! Att spela piano kommer vara en stor del av min jul i år.

Det kanske inte riktigt är förståligt för de som själva inte spelar men jag vet att det i alla fall är några som läser den här bloggen som musicerar och som låter det vara en stor del av deras liv. Att gå från att i 10 år spela piano nästan varje dag till att nu inte ens ha sett ett piano på två månader, jag förstår knappt hur det går till! Jag kommer ofta på mig själv med att tänka att jag ska gå och sätta mig och spela en stund, men det går ju såklart inte, här finns inget piano...

Så i jul kommer det spelas, mycket! Spelar ni något?

Kommentarer:

1 Marie/Underbara Juletid:

Jul och musik hör ju nästan ihop! Jag spelar lite gitarr också har vi en keyboard men den använder nog barnen mest.

2 Emelie - Emelies Christmas:

Åhh jag skulle vilja kunna spela piano!

3 Hanneles julparadis:

Mysigt med julmusik.

4 Cecilia:

Jag förstår dig till 100%!! Musik är det bästa som finns, speciellt när man är en del av den själv. Jag spelar piano och gitarr men allra mest så tycker jag om att sjunga. Så nu ser jag fram emot att få delta i årets luciatåg i min kulturskola!! =)

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista