Fyra juliga frågor till...

... Niclas Holmberg!

Niclas är en aktiv person med många bollar i luften. Samtidigt som han pluggar retorik och företagsekonomi driver han ett eget företag och kandiderar till riksdagen 2010!

1. Hur tror du att din outfit kommer att se ut på julafton?


Jag ska köra på något klassiskt uppklätt, fast med en julig touch i form av färger och detaljer. Det får gärna vara överdrivet, till exempel gröna byxor och röd pullover eller röd slips och matchande näsduk och strumpor. Motivslipsar har jag dock svårt för. Det känns inte stiligt på allvar liksom.

2. Hur firar du jul? Är du traditionsbunden?

Med tiden förändras traditionerna. När jag var mindre och mormor och morfar levde var sederna väldigt inrutade. På senare tid har vi i närmaste familjen samt min bror som fått barn, skaffat nya traditioner, dock inte lika inrutade som tidigare. Det låter klyschigt, men huvudsaken är att jag får vara med familjen och ta det lugnt. Vilket också innebär att ingenting måste vara på ett visst sätt. Julbordet behöver inte vara hemlagat till exempel, med en långt mycket mindre stressad mamma som följd.

3. Vad är det bästa och det sämsta på julbordet?

Bäst är med julbordet är ju egentligen själva kombinationen. Varje grej för sig kanske inte är något speciellt, men tillsammans når de gastronomiska höjder. Sämst är dock dopp i grytan. Den har jag aldrig riktigt förstått mig på.

4. Vad står högst upp på din önskelista i år?

Fred på jorden. :-)

Kommentarer:

1 MUFFINSMARTIN:

Bra svar ;)

2 MUFFINSMARTIN:

Okej! Götet next ;)

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista