En ny kategori: Vett och etikett i juletid

När man som jag är något utav en julprofil så händer det inte sällan att man får ta emot en del frågor om vad som är "okej" och "inte okej" i juletid. Det kan vara alltifrån när man får hänga upp sin adventsstjärna till huruvida plastgran verkligen anses vara en riktig gran.
 
Därför tänker jag nu att det är dags för dessa frågor att få en plats här på Sveriges bästa julblogg och jag startar därför en ny kategori vid namn Vett och etikett i juletid. Tanken är att jag under denna kategori ska besvara era spörsmål som ni har kring hur det är mest korrekt att uppträda i juletid. Tänk er en Magdalena Ribbing (salig i åminnelse) i juleskrud.
 
Så, undrar du om du verkligen måste följa med hem till svärmor, om det är acceptabelt att köpa färdig knäck, hur du ska hantera din något överförfriskade morbror på julafton, om man måste fira julafton med sin partner, hur mycket en julklapp bör kosta eller någon annan klurig fråga: Skicka in din fråga till mig! Antingen i kommentarsfältet på bloggen, på DM på instagram, IRL eller med ett mejl till sannasjulblogg@hotmail.com.
 

Kommentarer:

1 Mamma:

Så kul 🤶🏻 Lycka till!

Svar: 🤗
Sanna Lindgren

2 Christina :

Älskar detta. Ska skicka frågor på instagram

Svar: Härligt Christina!
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista