6 är ett ynka tal

Åh, sommarsverige! Som ju så gott som alltid är fallet i juni så håller Sverige oss på halster vad gäller sommarvärmen. Att tankarna skulle fara iväg så långt som till jullängtan är därför ganska osannolikt även för mig, ty jag har ju fortfarande kvar sommarlängtan i kroppen. Dock är det nu den 24 juni som ju även är känt som julaftons halvsårsdag, så helt kan vi inte glömma julen denna dag. Endast 6 månader kvar till julafton, och som rubriken förtäljer: 6 är ett ynka tal. Snart är vi där! Fyllda med hopp och förväntan.
 
Jag satt faktiskt just nu precis och hade en diskussion gällande adventsljusstakar. Nu har jag ju haft min sedan 2011 och kanske är det dags att byta, jag har trots allt tänkt på det bra många fler gånger än en. Nåväl, det får bli en fråga som jag tar tag i senare.
 
Ha en fin junimånad nu, personligen håller jag tummarna för en mjukglasspremiär i helgen!
 
 
Bild från 2014 års julsoaré. "Jesusbarnet är fött"

Kommentarer:

1 Malin:

Åh ja, bara sex månader kvar! Vi har haft sommar och varmt i flera månader så jag har redan börjat längta. Häromdagen visades The Holiday på tv (knäppa Amerikaner) och jag kunde inte låta bli att kika lite. Mys! Ska bli härligt att följa ännu en svensk jul här hos dig. /Malin

Svar: Härligt att du tänker vara med ett år till Malin! Jag tror att det kommer att bli världens bästa jul även i år :-)
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista