Julfilmerna trillar in

Häromdagen satt jag och kollade i min Cmore-app efter nyheter bland filmer, ni kan ju gissa att jag blev glad när jag såg att julfilmerna börjat trilla in. Främst uppmärksammade jag storklassikerna Love Actually och The Holiday. Särskilt Love Actually är ju ett absolut film-måste varje jul. 

Jag uppmärksammades även på Instagram att de har en film som heter Switched for Christmas där huvudrollen spelas av min gamla Huset Fullt-idol Candace Cameron Bure, vilket såklart fick mig att genast vilja se filmen. Jag har dock inte gjort det ännu så recensionen får vänta.

På tal om julfilm och Love Actually så har jag ytterligare tre måste-julfilmer: Elf, Tomten är far till alla barnen och Grinchen! 

Varje år försöker jag hitta lite nya julfilmer men aldrig är de så bra så att de återkommer varje jul. Har ni några tips? 

Kommentarer:

1 Anonym:

”En tomtesaga”. En mysig finsk film om tomten. Värd att se!

Svar: Den har jag inte sett, tack för tips!
Sanna Lindgren

2 Caroline :

Jag roligt många filmer jag får feeling av. Men en sån som få känner till av nån konstig anledning är Little Women med Susan Sarandon. Alltså inte den som kom i år (?) utan den som kom på 90-talet och fick en Oscar. Sån underbar inledning.

Kram
Caroline

Svar: Jag har inte sett den från 90-talet, jag får ge den en chans! Tack för tips!
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista