Julgran!

Idag gjorde vi något så *modernt* som att beställa hem en julgran på *internet*. Med en rabattkod så kostade den lika mycket som det vi fick betala förra året då vi köpte en vid Sankt Eriksplan som vi själva fick släpa hem (eller ja, min kille släpade, jag gick bredvid och stod för den trevliga konversationen som alldeles säkert gjorde släpandet lättare). 

(null)

Nu håller jag tummarna för att det är en fin gran vi får hem. Man fick vid beställningen välja sort och höjd men man vet ju faktiskt ingenting om täthet och omkrets. 

När vi beställde kom vi fram till att det inte fanns något att vänta på så granen kommer faktiskt redan på fredag! Som tur är har jag redan fixat allt julgranspynt. Toppstjärnan är samma som förra året men resten är nytt.

Samtliga "kulor" är (som synes) köpta på HM Home. Färgtemat på årets gran är grönt och guld. 

(null)

Jag fick mejl tidigare i veckan om att min beställning av julgransljus är på väg så jag hoppas på att de hinner komma nu i veckan. 

Just det! Jag har förresten gått och köpt den där julgransmattan från Åhléns som jag skrev om för några veckor sedan. Den blir nog bra!

(null)

Kommentarer:

1 Charlie CS- Kulturtanten som älskar jul:

Vilken fin julgransmatta!

2 Charlie CS- Kulturtanten som älskar jul:

Vilken fin julgransmatta!

Svar: Visst är den! Har letat tidigare år men då inte hittat någon och nu dök den här upp :)
Sanna Lindgren

3 Tina:

Åh! Vi funderade precis på om vi ska beställa gran också. Var beställde du din? Och är rabattkoden något du kan dela med dig av? :)

Svar: Jag beställde från Smålandsgran och med koden sofiesjul :)
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista