Produktnyheter 2019

I vanlig ordning börjar det nu rassla in information om årets julproduktnyheter. Somliga som jag faktiskt tror kan bli något och andra som bara verkar som hopplösa idéer.
 
 
Dumle med smak av tranbär. Generellt sett så är tranbär en bra idé i sötsaker, det ger en god syrlighet som gifter sig med det söta. Dumle är utan tvekan väldigt sött så ja, jag tror att det kan bli bra!
 
 
Riktigt lika säker är jag inte på Coca-cola zero med smak av kanel. Jag är inte tvärsäker på att det inte skulle vara gott men jag vet verkligen inte vad jag har att förvänta mig.
Annas Pepparkakor kommer ännu ett år med en säsongssmak, detta år med citron och ingefära. Det är ju redan en del ingefära i pepparkakor så det blir nog ingen större överraskning. Citron tror jag kan bidra med en härlig fräsch känsla. Summa sumarum: det kan bli bra!
 
 
Chokladdoppade pepparkakskulor från Göteborgskex, inte mycket här som kan gå fel! Dock är det en produkt som jag inte riktigt känner att jag behöver köpa. Jag gör en hel del egna bak med smakerna choklad och pepparkaka så detta känns som ganska onödigt för mig.

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista