Julmarknader jag planerar att besöka

Det finns ju verkligen sjuttioelvatusen julmarknader att gå på. Först tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg om typ alla marknader i Stockholm men kom sen fram till att nej, en sådan guide kan någon annan göra. Istället ska jag skriva om alla de marknader som jag själv planerar att besöka (alternativt har besökt och rekommenderar men som jag i år inte kommer hinna gå på).
 
Först ut är Falbygdens Osts julmarknad, en klassiker i dessa sammanhang. Marknaden finns på Falbygdens Ost i Falköping. Det finns inte alltid världens bästa utbud men den är mysig och är öppen från 10 oktober vilket är ett plus!
 
 
 
Nästa är julmarknaden på Drottningsholms slott. Jag var där för första gången förra året och den var mysig. Kanske något liten men att gå i slottsparken är ett så pass stort nöje att det ändå är värt det!
 
 
 
 
Vi gick på guidad visning av Drottningsholmsteatern med temat Jul med Gustav III. Mycket trevligt!
 
 
 
En annan trevlig julmarknad är Skansens julmarknad! Största fördelen är att den är så stor, det finns många trevliga stånd och mycket god varm choklad.
 
 
 
 
 
 
 
En lättillgänglig men inte sådär jätterolig julmarknad är Gamla stans julmarknad. Man kan ju alltid kila förbi men det är inte direkt så att man ska åka till Stockholm enkom för att gå på just den.
 
 
 
 
Annars tänkte jag i år försöka gå på Hovstallets julmarknad, julmarknad på Zetas trädgård, julkväll på Rosendals trädgård, Julmarknad på Färgfabriken och Sigtunas julmarknad. Haha, insåg nu att det var en gedigen lista så vi får väl se vad som hinns med :-)

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista