Bloggen fyller 10 år!!

Idag för 10 år sedan satt jag hemma i Vartofta och skapade denna julblogg. Det första inlägget kom först den 3 augusti, jag anar att det var pyssel med bloggens utseende som gjorde att det dröjde några dagar. Hursomhelst så är ju detta jubileum något som måste uppmärksammas. Jag är nämligen väldans glad i den här lilla bloggen. Den är otroligt mysig att pyssla med under julkvartalet (och kanske liiite innan dess) och den är himla trevlig att scrolla igenom när jag behöver lite hjälp på traven med julkänslan (jodå, det kan hända även den bäste). Dessutom blir jag såklart fruktansvärt glad när ni är så pass många som vill läsa den! Jag råkar veta att det finns några därute som genom åren har fått hjälp med att hitta både julkänslan och jullugnet genom den här bloggen och det är ju alldeles underbart!
 
Vi får se om det blir 10 år till (jag vet att jag vissa år är lite osäker på om jag ska fortsätta men ja, hittills har jag ju inte kunnat låta bli!), jag kanske drar gränsen vid 19 år. I år är jag i alla fall otroligt julpeppad! Jag har en ny och (relativt) stor lägenhet som har utrymme för ordentliga julbak, julgran (!!!) och riktigt festliga julmingel. Så ja, jag är minst sagt julredo!
 

Kommentarer:

1 Benita:

Grattis till 10 år! Gillar just den avslappnade men ändå peppande julkänslan du förmedlar!
Hittade hit för några år sen tack vare din mamma.

Svar: Åh vad härligt, Benita! Tack!
Sanna Lindgren

2 Sofies julblogg:

Grattis till 10 år! Jag uppskattar att kika in på dina juligheter och fortsätter gärna följa dig! :) Härligt med större lägenhet för mer julkänsla.

Svar: Tack snälla!
Sanna Lindgren

3 Johannas Jul ♡:

Grattis till 10 år! Jag har följt dig i 8 år nu och ser fram emot många fler.

Svar: Åh vad roligt! Tack snälla!
Sanna Lindgren

4 Maries strålande jul:

Grattis till dina 10 år med din fina julblogg <3

Svar: Tack snälla Marie!
Sanna Lindgren

5 Kajsa:

Åhh när ska du börja julblogga? Jag längtar!

Svar: Nuuuuuu! :)
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista