Blossa 18 di limone

Årets Blossa låter faktiskt som något som kan vara något! Glögg med smak av limoncello, basilika, rosmarin och timjan tror i alla fall jag på. 

En sjukt ojulig reklambild men det är ju som det är med den saken.

(null)

Sannas Christmas kör Instagram

Sjuttioelva år senare så är det dags för Sannas Christmas att skapa ett instagramkonto. Sent, sent, sent men vad gör väl det?
 
In och följ på @sannaschristmas!  Här utlovas en hel del extrabilder som inte kommer med på bloggen. Dessutom kan jag tänka mig att det kan bli en hel del härliga instastories.
 
 
 
 
#saffran

SJ har släppt vinterbiljetterna!

Igår var jag inne i SJ:s app för att boka diverse resor och vad ser jag då? Jo, att SJ nu äntligen har släppt sina vinterbiljetter. A.k.a. åka-till-julfirande-biljetterna! Snabbt som attan bokade jag ett direkttåg (! det är inte som att det kryllar av direkttåg till Falköping) den 21 december, strax efter kl. 16.
 
Åh, jag kan redan nu känna av den härliga julstämningen på tåget! Där kommer jag sitta, utan en hembiljett bokad och mysa! Redo att hugga gran och koka kanelkola! Förhoppningsvis med en god prognos för att tåget kommer komma fram i tid och allt kommer vara frid och fröjd.
 
Så, skynda att fynda! Biljettpriserna går från och med nu bara uppåt. Och ve och fasa om biljetterna säljer slut och du måste resa på en ytterst obekväm tid (jag ville skriva "inte alls" men riktigt så jätteslut tror jag inte att biljetterna någonsin tar).
 
 
Julgodis! Kanske har jag en ljuvlig liten julboll med mig på tåget?
Jultoppen - Topplista