Adventskalendersdilemmat

Det poppar upp en himla massa härliga adventskalendrar just nu. Allting med alkohol går bort för mig, det känns inte så juligt. Även olika godis- och chokladkalendrar går bort på grund av att jag helst inte vill äta det varje dag genom hela december, det finns godsaker så att det räcker ändå tycker jag. Två kalendrar som jag dock tycker verkar lite härliga är den med müsli från MyMuesli och teadventskalendern. Jag äter müsli och dricker te i princip varje dag så det känns som att det är motiverat.
 
Jag motsätter mig dock onödig konsumtion och helt ärligt, är inte adventskalendern lite överflödig? Behöver man (vill man ens) ha en liten "present" varje dag? Det känns som att det bara bli för mycket.
 
Jag är mer positiv till kalendrar där man öppnar luckor varje söndag, alltså fyra luckor med lite större grejer då kanske. Finns det?
 

Ny must och nya pepparkakor

I vanlig ordning släpps det en hel del nya produkter på julproduktsmarknaden. Två saker som fångat min uppmärksamhet lite extra är dessa:
 
Apotekarnes gör en årsmust med smak av lakrits - spännande!
 
 
Annas Pepparkakor släpper i vanlig ordning en speciell årssmak och i år är det ingen mindre än knäck! Det kan ju bli himla gott tänker jag.
 

3 månader till julafton!

24 september har under hela min julbloggskarriär varit ett magiskt datum, det är nu nedräkningen börjar och tiden brukar dessutom gå fruktansvärt fort från nu fram till julafton! 

(null)

Jultoppen - Topplista