Lite juleljus

Igår besökte jag mitt förråd för att se om jullådan som av en lycklig juleslump stod så till att jag skulle kunna öppna den utan att behöva riva ur allt annat i förrådet. Och kan ni gissa, i sann julanda var det just så den stod! Jag kunde vika upp det ena locket och fiska upp några förnödenheter! 

(null)

Så nu sitter jag med en (i förtid tänd) adventsljusstake i fönstret och med adventsljusstake på bordet som traditionsenligt ska tändas på söndagmorgon!

Och jag slapp köpa nya grejer, så skönt! 

(null)

(null)


Imorgon!

Tänk att det är 1 december imorgon! Hur alldeles jättegalet fort går tiden egentligen? Men också; hur härligt?! Jag har som sagt konserter imorgon och innan det lite rep och dessutom ett besök i min nya lägenhet (som jag flyttar till i januari) för att mäta lite. Men! Innan allt detta så ska jag äta en riktigt härlig frukost och titta på första avsnittet av årets adventskalender - åh vad jag hoppas att den ska vara bra! 

(null)

Så nära!

Julig konsert

Nu ska jag snart hasta iväg på genrep för körkonserterna som jag ska medverka i imorgon. Egentligen är jag alldeles för förkyld för det här men jag har  sprayat nässpray, druckit starkt ingefärsvatten och tuggat Ipren och halstabletter hela dagen så detta ska nog kunna gå! 

Konserten heter LJUS och är en adventskonsert med internationellt fokus. Vi är en kör på omkring 120 personer och till det kommer kompmusiker och solister. Entrén är 50 kr och pengarna går till Svenska kyrkans internationella arbete och årets julkampanj som har fokus på flickor! 

Imorgon, den 1 december, har ni chans att gå antingen kl 16 (som nog är slutsåld ganska snart) och kl 18 i St Görans kyrka på Kungsholmen! Det kommer bjudas på en vintrig repertoar med tydliga julinslag :-) 

(null)

(null)

Jultoppen - Topplista