Polly Vinter

Herregud, kära julfantaster, för första gången kommer Cloettas Polly med en juledition! Mjölkchoklad med pepparkaka, mörk choklad med julkola och orangeskumkula med clementinsmak! 

Jag tror att det här kan vara något och jag håller verkligen tummarna för att Polly ska fortsätta med det här, för Polly har en förmåga att bli gott i "specialsmaker". Jag kan tänka mig kardemumma, tranbär och kanel, för att bara nämna några!
(null)

Julpepp!

Åh! Jag kollade runt på olika instagramkonton och scrollade ner till lite decemberbilder och fick då syn på några mysiga bilder med adventsljusstakar och blev genast väldigt julpepp. Kanske påverkas jag av det något svalare vädret och att min semester tar slut idag. Eller så är det en naturlig följd av att det bara (?) är 15 veckor kvar till första advent :-)
 
Hursomhelst så känner jag mig nu väldigt höstredo. Jag älskar hösten. Och en stor del av min höst är en upptakt till julen. Nu ska jag bli mer seriös i min julklappsplanering och det dags att börja sondera julreceptterrängen. Och för att inte tala om de roliga julproduktsnyheterna som jag snart kommer kunna prova.
 
Julbloggssäsongen kanske inte riktigt börjar ordentligt ännu och min julpepp kanske sansar sig redan till imorgon, men men. Snart så!
 

Lucia

I juni var jag i Italien och tog en sväng förbi Venedig och där, i San Geremia, finns Lucias reliker vilka vi såklart gick och tog en titt på.
 
 
Jultoppen - Topplista