Lussekatter och julmusik

Något som jag verkligen kan längta efter är lussekatter och julmusik. Jag älskar saffran (och har ett otroligt bra lussekattsrecept) och att spela julmusik är ju det i särklass mest effektiva sättet att skapa julstämning. Hm, jag hoppas på att jag och min kära vän Emelie får till ett lussekattsbak tillsammans i år!

Den jullåt som jag de senaste åren lyssnat på när jag vaknat på första advent är Celine Dions The magic of christmas day (God bless us everyone). Haha, det är något med sticket i den låten som gör mig på så himla bra humör och Celine Dions låtar är ju alltid de perfekta sjunga-med-låtarna, så den är tacksam :-) Som ni trogna läsare minns så kom det dock ett nytt julalbum 2015, Kylie Christmas, som jag fullkomligt älskade. En massa bra och peppiga jullåtar som verkligen blivit julfavorit för mig. Kanske kommer någon av dessa låtar bli min nya första adventsmorgon-låt?

Hursomhelst så är ju december en ganska lång tid och man hinner ju lyssna på en hel del julmusik. Särskilt när man tjuvstartar i november (oktober?) :-)

Kommentarer:

1 Andrea:

Eller om en smygstartade i augusti ;)

2 Alice:

Åh vad jag blir sugen på lussekatter!

3 Malin:

Älskar att tjuvstarta!! I år blir det minst en lussekatt om dagen, äntligen svensk jul!

4 Maries strålande jul:

Kan bara hålla med dig, så gott med lussekatter och visst är det stämningsfullt med julmusik <3

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista