Hyra bil?

Jag fick i veckan mejl från SJ om att julens tågresor nu har släppts till försäljning. Herregud, tänkte jag. Jag vet omöjligen redan nu när jag vill/kan åka. Men men, detta väckte i alla fall frågan om färdmedel ner till Falköping till liv.
 
Högst troligt kommer jag åka tåg, det är ju allt som oftast ganska bekvämt (haha, ironin när jag om några månader skriver ett argt inlägg om de hemska tågförseningarna i jultrafiken när jag bara vill komma fram för att julmysa järnet) och jag slipper köra bil på eventuellt dåligt väglag. Men när jag nu under ett litet ögonblick hann höra introt till Chris Reas I'm driving home for Christmas så blev jag lite sugen på att hyra en bil och köra ner, med nämnda låt på repeat (vi får se vad jag tycker om den efter fyra timmar på vägen...).
 

Kommentarer:

1 Mer jul-Lillie:

Så mysigt det låter att bila! Tyvärr så är ju inte tågtrafiken så mycket att lita på.. vi ska ta oss fram med en kombination av tåg och bil. Men förhoppningvis kan man ta ledigt någon dag innan julhelgen så man kommer fram innan jultrafiken är som värst.

2 Caroline:

Ååå, det finns inget bättre än att sätta sig i bilen med all grejer som ska hem till jul. förra året blev det lite kris då spotify hade tagit bort Driving home for christmas (!!??) två dagar innan jul och jag hade inte märkt det. Men, det finns ju andra jullåtar med samma tema gudskelov ;-)
kram caroline

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista