Cellofan och sockertänger

Jag vet inte om ni minns att jag förra året pratade om att införskaffa sockertänger i syfte att kunna plocka till mig julgodiset lite mer fashionabelt än annars möjligt? Hursomhelst så införskaffade min snälla mamma mig två stycken från någon second hand-butik efter förra julen. Så i år kommer inte några smutsiga små fingrar få komma i närheten av godisfaten :-)
 
 
 
En annan sak som jag ska se till att införskaffa inför den här julen är en rulle med cellofan. Jag bakar ju ganska mycket julgodis. Jag försöker att inte äta upp allt själv (...). Jag tycker att man ska ha med sig värd-/värdinnegåva när man blir hembjuden till någon. Så, en rulle cellofan att använda till att göra lite trevligare gå-bort-presenter tror jag kommer vara en myclet bra investering!

Kommentarer:

1 Jennysjul:

Kul! Upptäckte själv kaktänger (kanske samma?) i somras och gick bananas och köpte tre stycken på Tradera och antikaffär! Kommer bli fint på adventsfikat.

2 Jessica:

ÄLSKAR konfektyrstänger/kakstänger! Fick ärva två efter min mormor och morfar som jag älskar. Och de passar perfekt till julgodiset - snällt av mammi, de är superfina!

3 Mamma:

Ja, kaktänger är det lilla Sanna!

Svar: Hm, jag hade fått för mig att de mindre hette sockertänger jag! Oh well :)
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista