Att matcha adventskalendrar

Som jag tidigare skrivit om här på bloggen så ska jag i år köpa mig en chokladadventskalender från mitt favoritchokladmärke Fazer. Men kan man i tider av total adventskalenderbonanza (och som veteran i julbloggssammanhang...) bara ha en enda adventskalender? Nja, det är lite tveksamt va. Så jag ska nog ta och satsa på i alla fall två.
 
Här gäller det då att tänka till lite, de två kalendrarna måste faktiskt matcha lite och inte bli för mycket. Det kanske inte är den smartaste idén att ha två chokladkalendrar. Inte heller att ha en whiskeykalender och en gin och tonic-kalender. Nej, jag tänker att de två kalendrarna ska gå ihop och det ska funka att konsumera två luckor varje dag genom nästan hela december. Så, min kombination ska vara Fazers chokladkalender och en te-kalender! Jag älskar att äta en liten chokladbit tillsammans med en kopp te och jag tror att det kan bli en uppskattad (och kanske helig?) stund varje dag.
 
Det finns såklart en himla massa te-adventskalendrar ute på marknaden men jag är nog ändå sugen på storsäljaren från Nabo som i år har en riktigt snygg design i vinrött och guld. Jag köpte teadventskalendern senast 2013 så det ska bli roligt att prova den i år igen.
 

Kommentarer:

1 Charlie CS-Kulturtanten som älskar julen:

Fazers julkalender, hm den har jag nog inte sett eller hört talas om. Låter gott! Jag ska ha en kaffe, lakrits och kanske även choklad. 😋

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista