Kanske något från Ikea ändå

Ikea har inte imponerat avsevärt vad gäller deras julkollektion de senaste åren, jag har på sin höjd införskaffat lite julklappspapper i varuhuset. I år kanske det blir ändring på den saken! Jag tycker mig nämligen bland pressbilderna skymtar lite fint, vitt porslin. Jag ser mycket fram emot att få klämma och känna på det i verkligheten! Hm, kanske inte det mest juliga i deras kollektion, men ändå!
 
 
Jag funderar även på om den där lilla pallen/fotballen/är det något öht?/bollen (?) kan vara något :-)
 
 

Jullängtan

Såhär tidigt på säsongen börjar jullängtan göra sig påmind i lite mindre doser. Det är inte riktigt så att jag vill vara framme vid de sista adventsdagarna där julfrossan är helt bananas (på ett bra sätt såklart!) utan det handlar mer om att jag verkligen kan se fram emot och längta efter några få saker. Som de senaste dagarna, då har jag verkligen längtat efter att kolla på julfilm. Alla "mina" klassiker, Love Actually, Tomten är far till alla barnen och Elf. Och såklart Grinchen, även om den alltid konsumeras väldigt nära julafton.
 
Jag har även börjat längta efter glögg, som jag ju faktiskt inte dricker sådär jättemycket av när julen väl är här. Men ett härligt glöggmingel där det bjuds på glögg och pepparkaka, mm!
 
 
 
Hittade den här bilden när jag kollade efter glögg-bilder, är det någon som minns den här bullen? Det är en saffransbulle med vit choklad-fyllning.

HM Home

Jag har kikat igenom pressbilderna som HM Home släppt för julen 2017. Tyvärr har jag inte fått tag på rena produktbilder utan endast arrangerade pressbilder. Jag tror mig dock ändå ha funnit något som jag vill ha från kollektionen, nämligen den vita kudden med amaryllis-tryck! Hur fin ser inte den ut? Jag får såklart reservera mig för att jag nu enbart ser den på håll och att den passar oförskämt bra i den vinröda sammetssoffan som tyvärr inte finns hemma i min lägenhet.

Jag tror dock att den kan göra sig mycket bra hemma hos mig också!

Jultoppen - Topplista