Julfilmsmys

Vet ni vad jag (i julväg) längtar efter allra mest just nu? Julfilmsmys! Jag vill dricka te och titta på Tomten är far till alla barnen. Eller kanske Love Actually. 

Jag vill sitta där i soffan och känna julkänslan skölja över mig. Kanske har jag även bakat något julegott som kan höja julkänslan ytterligare något! 

Jaja, detta kan ju faktiskt ske inom en inte alltför avlägsen framtid! Men vi ska nog komma in i november först, och helst ska halva månaden ha passerat. Tur att längtan är en så stor del av julen, att se fram emot något kan ju faktiskt vara väldigt härligt det också :-)

(null)

Nu blev jag himla sugen på en mysig julkalender också! Selmas saga förra året var en sådan höjdarkalender, verkligen något jag såg fram emot! Och finns det något mysigare än att tidigt på morgonen äta frukost framför julkalendern? Själv älskar jag att den läggs upp på SVT Play redan vid 6-tiden! 

Kommentarer:

1 Anders:

Jag älskar också julfilmer. Men det finns för få. Har nog sett alla som finns. Hoppas på några nya i år. Vad kommer det för nya i år?
Tack för din fina julblogg som jag följer med spänning var dag. Ger en härlig positiv känsla, i höstrusket, var morgon man kommer till jobbet och kikar in på din fina sida:-)

Svar: Tack, Anders! Vad glad jag blir!

Nej, sådär värst många julfilmer (av någorlunda kvalité) finns tyvärr inte. Men då är det ju tur att julen är traditionsbaserad, man kan se om några få filmer varje år ;)
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista