Sista oktober

Imorgon är det alltså november. En månad kvar till adventskalendern börjar, lite drygt tre veckor kvar till jag tänker börja julpynta, hög tid att köpa julklappar o.s.v. Men det är ju härligt! Och jag påminner mig själv lite extra om att försöka bli en i-nuet-människa. För när det är jul så är det verkligen i nuet jag vill vara.
 
Hm, kylan kan dock få vänta lite. Jag var ute och sprang nu ikväll och jo, för första gången den här säsongen så körde jag med underställ. Hua! Enligt väderappen så låg temperaturen på nollan här i Uppsala. Det får gärna vänta till december och då med ett vackert snötäcke :-)
 

Produktnyheter

Ni vet när man vill prova allt. När chansen finns att just den här produktnyheten kommer vara något som jag fullkomligt älskar. Då köper man allt också :-)

(null)

Tiden springer

Det känns som att tiden går så fort. Det händer så himla mycket saker och dagarna är verkligen fyllda till bredden så gott som varje dag. Det är verkligen sant att de tre månaderna mellan 24 september och 24 december går i en dundrande fart. Det är just därför jag vill vara ganska klar med julförberedelserna typ i mitten av november så att jag därefter bara kan njuta, vara mitt i julmyset och bara gotta mig. 

Och hur strukturerar man upp tillvaron på bästa sätt undrar ni? Jo; listor! Så här kommer min lista över det som ska vara gjort till 15 november (i juleväg):

1. Julklappar ska vara bestämda (och till viss del inköpta)
2. Ytterligare ett julbak ska vara genomfört
3. Lista på tilltänkta julmarknader ska vara skriven
4. Eventuell adventsfika i december ska vara bestämd 
5. Recept som ska julbakas ska vara bestämda

Sen händer ju tusen saker utöver det man planerar, men det kan man ju ta som det kommer, bara man känner att det man verkligen vill hinna göra hinns med! 

(null)

(null)

(null)

Jultoppen - Topplista