Ingen julshopping

Jag är ganska återhållsam när det kommer till att köpa nytt julpynt. Jag har liksom allt jag behöver och min lägenhet blir tyvärr inte större varje år. Men, varje år tittar jag såklart ändå igenom det utbud som finns i affärerna för att se om det finns några riktiga godsaker. I år har jag ännu inte hittat någonting vilket är lite tråkigt.
 
Jag gick till krimskramsbutiken igår för att se om de hade luciakatten men det hade de tyvärr inte. Sen gick jag vidare till Cubus för att se om deras julpyjamasar kunde vara något för mig. Men nej, byxorna som jag kollat in på hemsidan var ingenting att ha när jag kom dit. Kvarstår gör dock denna kandidat:
 
 
Man vill ju vara juligt pyjamasmysig på morgonen under adventshelgerna och julhelgen!
 
Något som det dock ofta kommer fina versioner av är adventsljusstakar. Den här stilrena från Hemtex hade jag nog köpt om det inte var så att jag redan har tre stycken hemma...
Sen tycker jag mig ha hittat en fin glöggkanna.
 
 
Minns ni att jag skrev om den här i ett tidigare inlägg? Då hade jag sett den på Åhléns och då hade de ställt den på ett mässingsfat och jag hade fått för mig att den satt ihop med fatet och jag tyckte att det var för mycket mässing. Efter googlingar har jag dock förstått att den inte sitter på ett mässingsfat och då tycker jag genast att den var mycket finare. Dock vet jag inte om jag har något större behov av en glöggkanna, jag dricker inte sådär värst mycket glögg.

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista