Dags att kicka igång julen

Jag såg något reklamblad häromdagen där det stod att det nu var dags att kicka igång julen och ja, jag håller med! Jag är så himla julpeppad så det bubblar liksom över!
 
Nu har jag i alla fall påbörjat julklappsinköpen och jag har beslutat vad alla ska få i julklapp. Jag är så taggad på att köpa alla fina klappar (och lite nervös på grund av satan vad det dyrt det är, hehe), slå in dem (nu måste jag faktiskt hitta julklappsbanden som jag har en bild av i huvudet) och kanske skriva ett och annat rim.
 
Jag fick förresten mitt superförsenade paket från Adlibris idag, ni vet det som innehåller silkespapper till mina smällkarameller. Jag har dock inte öppnat paketet ännu vilket jag nog borde göra med tanke på att det senaste paketet endast innehöll en av nio produkter...
 
Hursom! Några nya julgotterecept har tillkommit på listan också, dels ett saffransfudgerecept från min favoritreceptblogg, dels ett recept på en ny varian av pepparkaksbollar (jag har gjort så många goda tidigare men tänkte att jag ska fortsätta prova nya recept så att ni får lite att välja på).
 
 
Sådana här måste jag baka snart också! Det kryllar av lussebullar i matbutikerna nu och det är ju så himla gott (men jag vill nog helst baka själv, brukar bli allra godast då).

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista