Julpyntet

I helgen som gick tog jag fram allt julpynt och pimpade lägenheten. Jag hinner inte göra det under veckodagarna och på lördag har jag ett späckat schema och ja, på söndag måste det ju vara uppe så det var inte så mycket att välja på. 

Inget nytt i dekorationsväg det här året heller. Jag har ju planer på att flytta inom en något snar framtid och då tänker jag att det är onödigt att köpa på mig saker som passar den här lägenheten.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hyacinter

Jag har ju köpt fyra hyacinter och i vanlig ordning längtar jag ihjäl mig efter att de ska slå ut! Ännu har jag inte i år fått köra ner näsan i en utslagen hyacint och känna den juligaste av dofter! Men snart, snart. Jag ska se till att vattna som en galning så ska det nog inte ta allt för lång tid :-)

(null)

(null)

Sista morgonen

Sista novembermorgonen är avverkad och imorgon börjar julemyset! Nu är det slut på morgnarnas nyhetstittande och det är dags för mig att bli mindre medveten om vad som händer i världen och istället få koll på om jakten på tidskristallen kommer lyckas.  Varje år får nyheterna stryka på foten för julkalendern (som faktiskt är mycket mysigare), men oroa er inte, jag får in nyheter också. 

En annan sak som i livet just nu är lite kämpigt är det här med adventsljusstaken. Den står där så fint på bordet men får liksom inte tändas. Åh! Hur handen med tändstickan alltid drar sig ditåt. Men! På söndag är det dags, bara några dagar till!

(null)

Jultoppen - Topplista