6 månader till julafton

Hej på er! Återigen är det midsommar och återigen uppmärksammas det här på bloggen att det är 6 månader kvar till julafton, vad tiden går! Tänk att om ett halvår sitter vi där, dästa av all härlig julmat, kanske har vi precis girigt slitit upp alla julklappar och kanske sitter vi och är lite extra stolta över årets julklappsrim. Jag hoppas i alla fall att vi alla sitter och är nöjda med den adventstid som just varit (ja, den korta adventstid vi får, i år infaller fjärde advent på själva julafton).

 
Hoppas ni alla haft en härlig midsommar och att ni ser fram emot ännu en julsäsong med Sanna Christmas!
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Marie Bergman:

Haha tur att jag inte är den enda som börjar nedräkningen till julafton idag! :D

2 Mamma:

Så somriga bilder och så skönt med sommar och bruna ben! Men snart snart börjar mystider med önskelistor och julblommor med en och annan en.

Svar: Haha, så fint att du i en sann julig anda har rimmat! Och ja, visst är det så!
Sanna Lindgren

3 Linda/Candygirl:

Vilka fina bilder. Jag tänkte också precis så den 24e. Idag är det exakt ett halvår till julafton och så redogjorde jag för min man över hur julledigheten ser ut i år. ;-)

Svar: Tack såHaha, en nog så viktig redogörelse!
Sanna Lindgren

4 Malin:

Ropade högt tjoho när jag såg "Merry Half-Mas!" på Instagram. Nu börjar nedräkningen i smyg annars blir familjen alltför tokig på mig. :) Vi är nyinflyttade tillbaka i Sverige så i år blir det extra mysig med barnens första luciafirande på förskola och riktig julmust, massor med julmust!!!!

Svar: Ja, man får nog hålla det lite för sig själv såhär i början ;)
Det låter jättemysigt det där, alla de svenska traditionerna och som du nämner, den kulinariska upplevelsen av julmust!
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista