En skruvad jul

Se här vad jag hittat från den danska designern Tine K, skruvade paraffinljus! Jag tycker att det ser ursnyggt ut och skulle nog passa väldans bra i adventsljusstaken. Det enda som talar emot att köpa fyra stycken 30 cm-ljus är väl att det sker till det inte så ringa priset 20 euro, styck.
 
Ljusen görs också som 18 cm julgransljus (och säljs då i 12-pack). Hade jag haft levande ljus i min gran hade jag inte kunnat motstå, där kan man verkligen prata om en snygg detalj i granen!

Olaf's Frozen Adventure

Åh, den här minifilmen ser jag fram emot! Frozen är ju en himla mysig film så den här korta filmen där Olaf intar huvudrollen tror jag kan bli, i alla fall, nästan lika bra.
 

Cava, Champagne och Prosecco

Om det inte vore för att jag inte vill dricka alkohol varje dag så hade jag lätt varit intresserad av att köpa den omtalade bubbelkalendern, eller med det lite coolare namnet: Superstar Sparkling Wine Advent Calender! En adventskalender med 24 luckor innehållandes 200 ml-flaskor med bubbel av olika slag.
 
The Pip Stop är företaget som säljer kalendern och om man inte vill ha mousserande vin så finns det även adventskalendrar med vin, öl, och gin and tonic.
 
Men som sagt, nej, jag kommer fortsätta med mina oskyldiga chokladkalendrar jag.
Jultoppen - Topplista