Julgranshjälp

Nu, kära julbloggläsare, behöver jag er hjälp. Jag försöker ju hålla nere på konsumtionen kring jul. Dels för att det är dumt att konsumera i onödan, dels för att jag bor litet och inte har plats för så mycket saker. Det enda jag hittills i år har tänkt köpa är den finfina glöggkannan jag skrivit om tidigare. Nu har jag dock fått syn på ytterligare en sak som jag tänker skulle kunna passa bra här hemma hos mig, nämligen den här julgransväggpanelen:
 
 
Jag har ju inte plats för en julgran här i min lägenhet så jag tänker att det här kunde vara ett fint substitut. Jag har en tom vägg i min hall där den skulle hänga mycket bra och där jag dessutom är i behov av en ljuskälla i juletid. Jag är dock inte helt säker på vad jag tycker om den. Vad säger ni? Är det smaklöst eller juligt härligt?

Kommentarer:

1 i:

Jag tycker den är jättefin! Nu i helgen har ju Jotex 30% rabatt på allt så passa på :) För visst är det på Jotex den finns? har för mig jag såg den där :)

Svar: Du har helt rätt i att det är Jotex! Tack för rabatt-tipset, jag får se till att bestämma mig idag helt enkelt :)
Sanna Lindgren

2 Jenny:

Jag tycker den ser jättefin ut på bilden! Om den är lika fin i verkligheten är det ju ett toppenalternativ till såväl ljuskälla, julmys och rätt steg mot konsumtionshetsen då den kan användas år efter år!

Svar: Tack för kommentaren, Jenny! Du har såklart helt rätt i att den kan användas år efter år. Jag menar, vem vet när jag kommer bo tillräckligt stort för att ha riktig julgran? :)
Sanna Lindgren

3 sandralinneas:

Jag tycker definitivt att du ska slå till! Självklart kan bilden vara missvisande, men jag tror inte den gör det utan är precis så där fin :)

Svar: Det lutar nog åt att jag följer ditt råd :)
Sanna Lindgren

4 Mer jul-Lillie:

Ja det är ju sååå fin! Jag funderar själv på att köpa den om det inte blir en riktig julgran. Mysig, fin och inget barr liksom :)

Svar: Ja, den har ju många fördelar på det viset! :) Tack för din kommentar!
Sanna Lindgren

5 Therese:

Jättefin tycker jag :)

Hittar ingenstans att Jotex har 30% på allt?

Svar: Ja visst är den det ändå! Hm, jag får kolla på det där. Annars är den ju inte så fasligt dyr till att börja med i alla fall :)
Sanna Lindgren

6 Grinchens Fru:

Jag tycker den är superfin, är själv sugen men osäker på om den blir lika fin på väggen som jag tror. Du får visa bild om du beställer den!

Svar: Det kommer jag definitivt göra! :)
Sanna Lindgren

7 i:

Ang. rabatten så var det ett erbjudande jag fick på mailen tog bara för givet att det stod på hemsidan också haha :) Men det gör det kanske inte, var inte en rabattkod utan det ligger inne i varukorgen när jag loggar in. :)

Svar: Ah, där ser man! Då behöver jag inte skynda mig med att bestämma mig :)
Sanna Lindgren

8 Mamma:

Jättefin o bra idé i hallen 🎄

Svar: Ja 🎅🏼😘
Sanna Lindgren

9 Malin:

Oj, aldrig sett något liknande. Så smart när man bor lite mindre. Slå till på den tycker jag också. :)

Svar: Nej, det är något nytt för mig också! Det kommer nog bli så :)
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista