Den perfekta julklänningen

Godmorgon på er! Jag brukar inte skriva så värst mycket om juliga kläder här på bloggen, bortsett från lite härliga jultröjor då och då, men igår när jag gick en snabb sväng på stan så råkade jag hitta den perfekta julklänningen. Redan förra julen började jag fundera på hur fint det vore med en vinröd sammetsklänning. Att sammetstrenden sedan blev ett faktum under 2016 var faktiskt inte något jag hade en aning om då. Hursomhelst. Den här godbiten från InWear är verkligen julklänningsperfektion och funkar såklart även att ha övrig tid under hösten och vintern. Priset ligger på omkring 1300 kr och jag, som varit och provat den, kan intyga att den är mycket mjuk och skön att ha på sig.
 

Kommentarer:

1 Jossan:

Du vet vad jag sagt!!!

Svar: Haha, så härligt med tre ! för att vekligen markera ;) Men jo, jag vet!!! :)
Sanna Lindgren

2 Fanny Gustafson:

Så fin! Jag köpte en sammetsklänning förra året, svart men ändå. Superfin och priset var strax över den klänningen. Jag hade den på julafton i mamma och pappas kalla hus, värmde mig vid kakelugnen och det blev ett "fint" hål i bak. Så ett tips är att undvika för mycket värme i de där klena klänningarna... ;)

Svar: Haha, Fanny! Jag ska verkligen se till att inte gå för nära kakelugnen, tack för varningen! Hoppas du hittar en ny fin klänning att köra på i år, jag anar att förra årets sammetsklänning har gjort sitt :)
Sanna Lindgren

3 Jul i fjällen:

Vilken fin! Var den normal i storleken tycker du? Har lite långt till affär där den finns o funderar på att beställa hem en... :)

Svar: Det tycker jag att du ska! :) Jag upplevde den som ganska normal i storleken, kanske liiite stor men jag vet inte om jag skulle säga att du ska ta en storlek mindre, möjligen om du brukar ligga mellan två storlekar!
Sanna Lindgren

4 Jul i fjällen:

Jag var tvungen att beställa den o tusen tack för tipset!! Snyggare o skönare klänning har jag nog aldrig haft :)

5 Jul i fjällen:

Jag var tvungen att beställa den o tusen tack för tipset!! Snyggare o skönare klänning har jag nog aldrig haft :)

Svar: Vad roligt! Verkligen en perfekt julklänning, du kommer vara ursnygg :)
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista