Jullängtan

Den kom sent i år men nu tror jag faktiskt att den är här, jullängtan. Jag har det där starka suget efter att baka lussekatter och jag vill inget hellre än att lyssna på en massa härlig julmusik. Dessutom får jag en pirrig känsla när jag tänker på att jag ska köpa julklappar, skriva rim, julpynta, äta mysiga julfrukostar, titta på adventskalendern och en massa annat.
 
Vi ska inte heller glömma hur mysigt det är med alla julmarknader! Nästa vecka ska jag besöka Falbygdens Osts julmarknad. Och veckan efter det ska jag antagligen gå på Ulva kvarns julmarknad här i Uppsala. Sen kommer jag givetvis även åka till Stockholm och besöka Gamla stans julmarknad och jag hoppas på att jag även ska hinna med Skansen i år. Kanske blir det även ett besök på Skokloster och, när julafton närmar sig, Jul på Liseberg. Mycket att se fram emot med andra ord!
 
Sen måste jag faktiskt börja julbaka snart. Jag måste ju ha en uppsjö av fudge, julkakor, kola, diverse julbollar, vörtbröd och saffransscones till alla kompisar. Hm, nu blev jag sugen på att koka någon julig marmelad också!
 
Mycket julkul att se fram emot. Har jag missat något som ni tycker att jag borde ägna mig åt?
 
 
Här är jag och Charlotte, en ypperlig person att fira jul med under hela december :-)

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista