Julklappsinslagning och fjärde advent

Åh, nu är vi inne på den sista adventen! Så himla mysigt att få tända alla fyra ljus i staken.
 
Vad har jag då gjort för juligt denna fjärde advent? Jo! Jag har slagit in julklappar i mina nya, superfina julklappspapper! Jag är så nöjd och jag tycker verkligen att det blev hur fint som helst. Här nedan ser ni några av julklapparna för i år. Några fler är på gång och kommer skickas direkt till Falköping eftersom jag åker dit redan imorgon. Jag får försöka frakta med mig något julklappspapper dit också  eftersom jag ju måste ju ha enhetlighet bland mina julklappar.
 
Ni får ursäkta de små ihopvikta papperslapparna på alla julklappar. De är där för att jag säkert ska komma ihåg vad som ligger i klappen eftersom jag ännu inte skrivit min julkort. Anledningen till att julkorten inte är skrivna är för att det där i även ska finnas med ett rim och jag har ännu inte hunnit ha rimstuga, det får bli nästa vecka!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Mamma:

Vilka är mina? :)

Svar: Det får du veta på julafton!
Sanna Lindgren

2 Malin:

Verkligen jättefina! Jag har också haft samma i flera flera år men nu i år tog rullarna äntligen slut så nästa år blir det helt nytt.

Svar: Härligt! Jag orkade som sagt inte använda klart det jag hade innan jag köpte nytt, men bra gjort av dig att "härda ut" :)
Sanna Lindgren

3 Andrea:

Nu fick jag lite julkänsla här precis innan läggdags. Mysig blogg! 😍

Svar: Men perfekt! God jul!
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista