God jul

God jul, kära julbloggsläsare! Jag hoppas att ni fick en riktigt fin julafton och att ni har en lugn juldag och annandag att se fram emot. Min höjdpunkt under gårdagen var att jag fick julmust på glasflaska, så mycket godare!
 
 

Dan före dan

Åh! Den bästa juliga dagen är den 23:e. Den här kvällen är lätt årets mysigaste. Alla julklappsrim till morgondagens julklappar är klara (även om några kanske blev lite väl hafsigt ihopskrivna) så nu kan julefriden infinna sig fullständigt. Jag ser fram emot att ikväll spela spel med familjen, äta årets första julskinkemacka, titta på På spårets julspecial och äta årets första knäck! Ja!
 
 
Från kvällens lilla rimstuga.

Julgranar

Ett säkert tecken på att man verkligen börjar närma sig julafton det är när det står klädda julgranar i alla hem. Jag var ute och sprang imorse och slängde i vanlig ordning ett öga genom fönstren på husen jag sprang förbi. I en majoritet av husen kunde jag skymta julgranar, mycket julmysigt!
 
Även här hos oss är julgranen numera klädd. Mamma kör på sin vanliga dagisgran och nej, jag hade nog inte själv valt att styla granen såhär men jag gillar den ändå. För den som undrar så krävs det fyra paket lametta till en relativt liten gran för att få till den här tätheten :-)
 
 
Jultoppen - Topplista