Biljetter, biljetter

I helgen ägnade jag mig åt att köpa biljetter till diverse föreställningar som jag planerat att gå på, två av dessa var av den juliga karaktären.
 
Först och främst så har jag ju länge sett fram emot Helen Sjöholm och Anders Widmarks julkonsert i Uppsala den 26:e november. Åh vilket fint startskott på mitt mer intensiva julfirande! Perfekt att i sann julanda springa hem efter konserten och sätta upp allt vad adventsbelysning heter för att sedan tända densamma på söndagen (eller ska vi fuska till det med lördag i år?).
 
Den andra föreställningen som jag bokade in var Fanny och Alexander på Dramaten, inte ett lika uttalat jultema men för mig innebär i alla fall filmen en hel del jul och att döma av kostymerna på Dramaten så tror jag att även teaterföreställningen, till viss del, går i samma anda.
 
 
 
 
Jag ser i vart fall mycket fram emot båda två och har nu skrivit ut biljetterna till samtliga föreställningar. Usch vad jag förresten tycker att det är tråkigt med dessa e-biljetter som man får på mejlen och sen får skriva ut själv. Jag vill ha en stor (ungefär en halv A4) biljett i hårt papper med fint tryck, någonting att spara, vad får jag? Det här:
 

Kommentarer:

1 Fanny:

Hoppas föreställningarna är superbra!!

Visst vill man ha "riktiga" biljetter, men du har den i handen i alla fall och inte på telefonen - det är ju lite mer känsla i alla fall! ;)

Tack för senast!

Svar: Det är sant, men ändå! ;)

Tack själv! Mycket trevligt!
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista