Paketkalender

Jag var precis inne på Helenas finfina blogg (visste ni förresten att Helena startade som julbloggare innan hon gick vidare till en åretruntblogg? På hennes blogg kan man alltså räkna med mycket bra julinspiration i december). Hon hade för några dagar sedan skrivit om paketkalendrar och jag tyckte att hon hade några riktigt bra tips som jag tänkte föra vidare till er.
 
Paketkalendrar är ju nästan ett måste om man har små barn (okej, inte ett måste men väldigt trevligt inslag i alla fall) men det kan vara lite svårt att komma på vad man ska stoppa i den där kalendern. Precis som Helena skriver så kan fina gåvor varenda dag under advent ta udden av julklapparna på julafton och att lägga godis i varenda paket är kanske inte heller det allra bästa rent hälsomässigt. Jag gillar allra bäst idén att ha en liten julaktivitet i varje paket. Det kan då vara alltifrån att åka på någon trevlig julmarknad eller koka kanelkola till att göra något julpyssel eller dansa till den mest fartfyllda julskivan som finns i huset.
 
 
Här har vi min härliga adventskalender från 2009. Gud vad jag minns att jag pillade med den där, men jag tycker faktiskt att den blev (på ett pråligt sätt) ganska fin!

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista