Julens hjältar

Lagom till morgondagens julkalenderstart har jag idag sett det sista avsnittet av Julens Hjältar och åh, vilket avslut. Alla julsaker (inklusive julhunden) fick till slut hänga i julgranen och dessutom så fick Peppis åter hänga bredvid sin Gumma (som han ju trodde hade blivit slängd i Stora Tuggen). Riktigt fin julkalender det där, passar hela familjen och har dessutom ett tydligt jultema. Precis som en julkalender ska vara.
 

Imorgon

Imorgon är det dags att öppna första luckan i adventskalendern! Åh så spännande! Dessutom är det dags för första avsnittet av julkalendern! Gissa om jag kommer sitta bänkad tiiidigt på morgonen, jag tror verkligen på den här kalendern. Förra året var ju ingen höjdare. Egentligen är det nog Tjuvarnas Jul som är den senaste jukalendern som varit något att ha. Men det blir det nog ändring på i år :-)
 
 
Det här längtar jag efter. Men det lär nog inte hända redan imorgon...

Den där Fazer-kalendern

Ni kanske minns att jag var på jakt efter en Fazer-kalender tidigare i höst? Men ni kanske även minns att jag fick en ännu finare adventskalender i första advent-present? Oavsett vad ni kommer ihåg så har jag kommit fram till att hoppa Fazerkalendern i år. Med frakt och allting så blir den lite för dyr och jag har ju faktiskt en annan, med förhoppningsvis ännu bättre choklad :-)
Jultoppen - Topplista