Jöbackjuligt

Åh! 10 månader kvar till julafton! Jag har dock inte börjat längta ännu, det händer alldeles för mycket roliga saker innan dess. MEN! Nu på morgonen fick jag nys om något som gör att längta-känslorna nog kommer att sätta igång en aning tidigare än vad de annars hade gjort. Peter Jöback ska ge julkonserter den här julen! Hur bra?! Informationen kring detta är just nu aningen vag men som jag har förstått det så kommer han inte att åka på en turné utan ha alla konserter (mellan 25 november och 20 december 2015) på The Theatre i Gothia Towers i Göteborg. Så här skrivs det i GP idag: 
 
"Föreställningen blandar musik och berättelser, personliga iakttagelser om traditioner, familj, julen som högtid och mycket annat. En kväll i värmens tecken.

- Jag ser verkligen fram emot att göra den till en helkväll, tre timmar med god mat och en gemensam resa med publiken, säger Peter Jöback."

Detta ser jag mycket fram emot. Jöbacks julskivor är verkligen det lilla extra och hans julkonserter har alltid varit mycket stämningsfulla och bra.

Jultoppen - Topplista