Julen 2015

Ännu är det ett tag kvar till julen ska dansas ut, men visst känner man ändå att den är på väg ut redan nu? I alla fall så byter man upptrappningen mot nedtrappning. Men hur har då julen 2015 varit? Himla bra tycker jag! Det startade så mysigt med traditionsenligt första adventsfirande och sedan har det liksom bara fortsatt. Mysiga julmarknader, julfikor, julklappar och att årets köttbullar blev så himla bra gjorde mig verkligen glad.
 
Andra saker som förgyllt min jul detta år? Kanelkolan (såklart), en fin liten lägenhet som jag har fått fira jul i för första gången, min lilla katt här i Falköping och mycket mer. Det har dessutom varit ett jättebra julklappsår. Jag har fått så himla fina saker! Och många julklappar! Nej, julen handlar såklart inte främst om detta men glad blir jag, såklart! Årets julklappsutdelning var förresten annorlunda från tidigare år, ingen tomte och istället för att dela ut alla julklappar och sedan öppna allihopa på samma gång så delades de ut en efter en och öppnades så att alla kunde se, många av klapparna kom dessutom med tillhörande rim, mycket bra!
 
Och hörni, här i Falköping faller snön utanför fönstren, perfekt sätt för naturen att få mig att hålla kvar julkänslan ännu ett litet tag.
 
 
Tack för i år alla läsare! Så himla roligt att ni hängt med! Nu är det knappt ett år kvar till jag dyker ner i brända mandlar-påsen igen. Men först blir det såklart lite nyårsfirande och julutdansande.

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista