Jul 2016-listan

Förberedelse är A och O så därför börjar jag redan nu skriva på jul 2016-listan. Det är ju nu man fortfarande kommer ihåg vad man saknade under 2015-julen. Det är dessutom nu som man kommer på en massa bra idéer på hur det ska vara nästa jul. Hittills finns det två punkter på listan, den ena handlar om vilket märke grynkorven ska ha och den andra om hur jag ska göra med julkorten (nästa år ska det minsann bli av!).
 
Så, var det något som du ville köpa men som var slut när du väl tog dig för att köpa det? Skriv upp på listan att du bör göra det tidigt nästa år. Gjorde du något misstag i år som du inte vill upprepa nästa? Skriv upp det!
 
Och glöm inte att fynda alla julsaker som ni vill ha nästa år redan nu, det är nu du vet vad du behöver och det är dessutom bättre priser än i början av december nästa år.
 

Julen 2015

Ännu är det ett tag kvar till julen ska dansas ut, men visst känner man ändå att den är på väg ut redan nu? I alla fall så byter man upptrappningen mot nedtrappning. Men hur har då julen 2015 varit? Himla bra tycker jag! Det startade så mysigt med traditionsenligt första adventsfirande och sedan har det liksom bara fortsatt. Mysiga julmarknader, julfikor, julklappar och att årets köttbullar blev så himla bra gjorde mig verkligen glad.
 
Andra saker som förgyllt min jul detta år? Kanelkolan (såklart), en fin liten lägenhet som jag har fått fira jul i för första gången, min lilla katt här i Falköping och mycket mer. Det har dessutom varit ett jättebra julklappsår. Jag har fått så himla fina saker! Och många julklappar! Nej, julen handlar såklart inte främst om detta men glad blir jag, såklart! Årets julklappsutdelning var förresten annorlunda från tidigare år, ingen tomte och istället för att dela ut alla julklappar och sedan öppna allihopa på samma gång så delades de ut en efter en och öppnades så att alla kunde se, många av klapparna kom dessutom med tillhörande rim, mycket bra!
 
Och hörni, här i Falköping faller snön utanför fönstren, perfekt sätt för naturen att få mig att hålla kvar julkänslan ännu ett litet tag.
 
 
Tack för i år alla läsare! Så himla roligt att ni hängt med! Nu är det knappt ett år kvar till jag dyker ner i brända mandlar-påsen igen. Men först blir det såklart lite nyårsfirande och julutdansande.

Julkonsert

Nu ikväll har jag varit i Slöta kyrka på julkonsert. Ett trevligt avbrott i dagens soffliggande (som ju så lätt blir följden efter en juldagskväll). Det var mycket mysigt att komma tillbaka till just den kyrkan, det är ju där jag har upplevt majoriteten av mina skolavslutningar och det är dessutom där jag är konfirmerad. Fint med julmusik också, såklart! 

Vi kom ganska sent så platserna var så gott som slut i bänkraderna, tur då att det fanns en rad med stolar på läktaren.

Jultoppen - Topplista