Sista septembersöndagen

God söndag på er! Idag är det den sista söndagen i september för i år och vi kommer närmare och närmare första advent. Dessutom har vi nu passerat 3 månaders-strecket, det är alltså mindre än 3 månader kvar till julafton. Nu kommer tiden gå väldans fort, det brukar den göra efter 24 september. Men som jag redan skrivit tidigare så är jag himla laddad inför den här julen, jag känner på mig att det kommer att bli den bästa någonsin!
 
Den här veckan börjar några utav julprodukterna komma ut i butik. Jag vet att många utav dem nya (och gamla för all del) glöggsmakerna kommer till systembolagen den 1 oktober, själv kommer jag vara där och köpa en nyhet som jag fått upp ögonen för nu i veckan. Jag vet även att vissa butiker (bland annat Rusta) har ställt fram sina julprodukter nu i veckan och jag tror att fler butiker kommer följa efter nu när vi går in i oktober månad. Vi kan nog även räkna med att allt fler butiker börjar ställa fram julmusten, pepparkaksdegarna och godisnyheterna. 
 
I veckan är även min plan att få klart min design på den här bloggen, det ser ju himla tråkigt ut just nu, men ni får härda ut ett litet tag till :-)
 

Kommentarer:

1 johanna:

Ja tiden går verkligen fort, tänk att september snart är slut...

Svar: Eller hur! Det var ju den första alldeles nyss!
Sanna Lindgren

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista