Det blåser upp till storm!

Som många av er säkert redan har hört så har Marabou nu gått ut med att trillingnötens tid i Aladdinasken nu är förbi och att den kommer att ersättas av en annan pralin. Även körsbärslikören försvinner men av någon konstig anledning så verkar människor inte vara lika upprörda över den nyheten. När det kommer till trillingnöten håller det dock på att blåsa upp till storm, vi kan se både artiklar och facebook-grupper angående dess bevarande och dess centrala roll i människors julfiranden (jo, jag har faktiskt sett citatet "julen är förstörd" i samband med denna nyhet). Att detta skulle vara en pr-kupp, som jag först misstänkte, förnekas av Marabou.
 
Personligen bryr jag mig föga. Ska man ha en ask med praliner så finns det så många som är så mycket godare än Aladdin. Dessutom, vem köper godis i juletid? När det finns så mycket hembakat så är köpgodis dessutom inte särskilt gott. Nej, jag rekommenderar alla att glömma trillingnöten, bojkotta Aladdinasken och baka någon nötig chokladkaka själva.
 
Dock tror jag starkt på traditioner, så alla ni stackare som brukar sitta där med er nyinköpta Aladdinask och glädjas över att få trycka i er alla trillingnötter på en gång (ja, från båda lagren till och med!): Jag lider med er. Verkligen.
 
Senast jag köpte en Aladdinask var 2011 och då var det för att prova den nya versionen med enbart mörk choklad.
Jultoppen - Topplista