Lucköppningen

Tyvärr så uteblir lucköppningen för mig i år. Jag har inte införskaffat någon luck-kalender. Men hänger jag läpp för det? Knappast! Jag har ju min finfina te-kalender som Bodil köpt till mig. Den ska jag öppna imorgonbitti och det är ju faktiskt minst lika spännande!
 

Årliga första adventsfika

Jag älskar verkligen advent. I synnerhet första advent. Det är en sådan härlig dag. Själv sjöng jag med i God bless us everyone med Celine Dion ungefär två minuter efter att jag vaknat imorse, himla härligt uppvaknande måste jag säga.
 
Efter kyrkan idag så var det som sagts adventsfika hemma hos mig. En massa godsaker och nybakade saffransscones, en himla massa glögg och julmust bjöds det på. Och sällskapet, ja det bjöd dessa tjejer på.
 
 
Dagen till ära drack vi både Dufvenkrooks original och Dufvenkrooks KRAV ekologiska glögg, mycket gott. Jag föredrar faktiskt Dufvenkrooks framför Blossa.
 
 
Nu ikväll har jag varit på gospelmässa i Missionskyrkan och sjungit samma psalmer som imorse i domkyrkan men nu i en lite poppigare tappning, härligt! Även om jag personligen föredrar dånet från orgelpiporna :-)

Första advent!

Ja! Vilken härlig dag jag har haft och ännu är den inte slut. Dagen började med en gudstjänst i domkyrkan här i Uppsala, och vilken gudstjänst det var! Jag har ju varit i domkyrkan varje första advent sedan jag flyttade hit men i år var det bättre än någonsin. Superbra predikan och så härligt många julpsalmer, jättebra kör och härlig stämning. Mycket fint!
 
Sedan gick vi vidare hem till mig för den numera traditionella adventsfikan, vilket såklart var mycket trevligt men mer om det blir det senare för nu ska jag slänga i mig lite risgrynsgröt innan jag slänger mig på cykeln för att åka på en julgospelkonsert.
 
 
Jultoppen - Topplista