Första julklappen är inhandlad!

Jag skrev i förra inlägget att det finns saker som man inte kan vara för tidig med och detta är alldeles sant för nej, man kan inte vara för tidig med att köpa julklappar. Det går inte! Därför kan jag med glädje meddela att jag igår inhandlade årets första julklapp! Faktum är att jag planerat klart nästan alla julklappar som ska köpas det här året redan för några veckor sedan men visst, det finns några kvar och risken finns ju att jag inte får tag på just dom saker som jag tänkt mig så helt säker tänker jag ändå inte vara. Men visst vore det härligt om alla julklappar var inköpta redan i oktober?
 
Julklappsinslagningen är dock inte planerad ännu, även om det just nu lutar mot något som har med mörkröda sidenband att göra. Nedan finner ni lite av den inslagningsinspirationen jag kikar på just nu!
 
Polichinelle inspirerar med klappar i röd-blå-vit-färgskala.
 
Eller så satsar jag på ett mer minimalistiskt koncept á la Tiger.
 
Favoritinspirationen just nu står dock Helena Lyth för med dessa härliga paket!

Kommentarer:

1 johanna:

Jag tycker bara det är skönt om man kan vara klar så fort som möjligt:)

2 Victorias Jul:

Håller med man kan aldrig köpa julklappar för tidigt. Jag har redan köpt fler och har tänkt ut vad jag ska köpa till de flesta som är kvar

3 minglittrigajul.blogg.se:

Man skulle ta och börja tänka på alla julklappar redan nu faktiskt, det ska jag nog ta och göra. Skulle va oroligt skönt att ha allt klart.
Väldigt fina inspiration bilder på inslagningar också :)

4 Svensk Jul:

Jag hör till dom som oftast handlar strax innan jul, då jag tycker det är så mysigt att gå och handla julklappar och man hör julmusiken i butiken.

5 Linda / CandyGirl:

Jag har flera födelsedagar före jul.. så jag måste lägga fokus där först...

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista