Julfrimärken på ingång!

Jag har tidigare i sommar skrivit om att jag planerar att skicka julkort i år, något som jag fortfarande står fast vid även om jag ännu inte hittat dom där perfekta korten. Men låt oss nu ponera att jag inte heller kommer att hitta dom där perfekta korten utan några som bara är okej då kan man faktiskt lösa problemet genom att lägga ner dom halvdana korten i ett mindre halvdant kuvert och sedan klistra på ett helsikes snyggt frimärke! Och gissa om jag blev glad när jag för omkring två veckor sedan såg den här lilla sneakpeaken från frimärkstryckeriet på instagramkontot @svenskafrimarken. Det ser ut att erbjudas riktigt fina julfrimärken i år! Jag har särskilt kollat in apelsinerna och lussekatterna jag.
 

Första julklappen är inhandlad!

Jag skrev i förra inlägget att det finns saker som man inte kan vara för tidig med och detta är alldeles sant för nej, man kan inte vara för tidig med att köpa julklappar. Det går inte! Därför kan jag med glädje meddela att jag igår inhandlade årets första julklapp! Faktum är att jag planerat klart nästan alla julklappar som ska köpas det här året redan för några veckor sedan men visst, det finns några kvar och risken finns ju att jag inte får tag på just dom saker som jag tänkt mig så helt säker tänker jag ändå inte vara. Men visst vore det härligt om alla julklappar var inköpta redan i oktober?
 
Julklappsinslagningen är dock inte planerad ännu, även om det just nu lutar mot något som har med mörkröda sidenband att göra. Nedan finner ni lite av den inslagningsinspirationen jag kikar på just nu!
 
Polichinelle inspirerar med klappar i röd-blå-vit-färgskala.
 
Eller så satsar jag på ett mer minimalistiskt koncept á la Tiger.
 
Favoritinspirationen just nu står dock Helena Lyth för med dessa härliga paket!

4 månader kvar men nej

Jag såg just att det är idag är exakt 4 månader kvar till julafton. Jag tänkte därför att jag skulle kolla in lite julbloggar och kanske förbereda några inlägg här på bloggen samtidigt som jag tjuvlyssnade på lite julmusik men nej, det går bara inte. I alla fall inte när det kommer till julmusiken. Herregud, jag hoppas ju fortfarande på att få några sommardagar till och dessutom en lång och lagom kall höst innan jag börjar jula mig så det får helt enkelt vänta. Dock finns det vissa saker som man inte kan vara för tidig med, men mer om det i nästa inlägg...
 
Jultoppen - Topplista