Adventskalenderköp

Jag tjatar varje år om att jag ska ha en adventskalender men det är ju bara att inse att chokladen i chokladkalendern inte är särskilt god, att en vanlig papperskalender är för tråkig och att jag inte orkar spika ihop en egen paketkalender. Så, då är det så väldigt bra att det finns människor som har tänkt till och skapat lite alternativa adventskalendrar, så att man kan få något annat! 
 
Jag har nämligen precis beställt en te-adventskalender som kommer erbjuda mig 24 stycken olika te-sorter från 1 december fram till julafton! Åh vad jag är taggad på den här kalendern, jag hoppas på att få små juliga meddelanden på alla te-förpackningar (om annat så är skaparna av kalendern varsågoda att stjäla min idé och fixa det till nästa år) och så hoppas jag såklart på att få väldigt gott te också!
 

Kommentarer:

1 Emma:

Finfin!

Har sett en liknande variant! Rolig idé!
www.aguesthousegotland.com/tekalender-2013

2 Liie:

Spännande! Kanske vore något för mig som bara dricker svartvinbärste, jag är lite feg på att köpa hem ett helt paket av något som jag inte vet att jag tycker om nämligen.. Var har du köpt den? :)

Svar: http://www.teadventskalendern.se/
Presentation & kontakt

3 BittesJul:

Munken hade ingen Juleskum Knäck när jag kollade. Är du ifrån Skara?

Svar: Då kommer det nog senare! Nej, men jag är från Falköping så jag har lite koll på Skara ändå :)
Presentation & kontakt

4 Em:

Men perfekt!! Satt precis och klurade på hur jag skulle få till mammas kalender i år eftersom min kontakt i tebutiken slutat och de flesta ställen säljer inte småskvättar av löste utan insisterar på ett hekto. Men det blir att klicka hem en sådan där och sen komplettera med lite annat kul. Kanske klicka hem en åt mig med :)
Tack för tipset!!

Svar: Du har gjort tekalendrar själv innan alltså? Kul! Jag hoppas på att den här är bra, det är första gången för mig i år också! :)
Presentation & kontakt

5 Emmas julblogg:

Den tänkte jag köpa förra året, men blev ej av - kanske dags nu? :)

Svar: Jag funderade också på det förra året, men det blev inte av för mig heller!
Presentation & kontakt

6 Liza:

Vad himla kul med en te-kalender! Mysigt att prova den varje morgon till frukosten! :D

Svar: Ja eller hur, det är i alla fall just det jag hoppas på! :)
Presentation & kontakt

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista