Premiär x 3

Åh, vet ni vad jag gjorde igårkväll? På vägen hem från biblioteket köpte jag med mig risgrynsgröt, clementiner och julmust! Säsongens första alla tre! Sen tände jag ljus och lyssnade på julmusik samtidigt som jag möttes av dessa välbekanta dofter och smaker. Ingenting går upp emot årets första julmust och jag hade faktiskt glömt bort hur gott det är med risgrynsgröt, tills nästa gång ska jag även köpa med mig lite mandel hem!
 
Haha, jag har ingen som helst självdisciplin den här hösten. Inte nog med att jag dricker julmust i oktober så lyssnar jag på julmusik så gott som dagligen och har redan börjat fundera på om jag kanske skulle ta och se en julfilm snart. Men vad gör väl det, jag förespråkar ju trots allt två månaders julfirande! ;-)
 

Kommentarer:

1 Linda / Candy Christmas:

Clementinerhar jag ätit länge. Och glögg har jag hunnit med ett par gånger. Ingen must dock. Gröt äter vi ibland - oavsett tid på året.

Idag har jag börjat sätta ihop häftet med luciasånger till barnen på jobbet. Vi börjar träna på sångsamlingarna nästa vecka. Så det närmar sig...

2 Anders:

Underbart dålig karaktär, eller om man ser det positivt, otrolig livsnjutare.
Jag älskar också verkligen julen men om jag redan börjar lyssna på julmusik och dricka must så tröttrar jag innan jul. Men hela december är det fullt blås med julmusik hela tiden + mycket annat. Rolig blogg f ö.

3 Victorias Jul:

Jag har ätit clementiner redan men det gör jag alltid så fort de kommer ut i butikerna och risgrynsgröt äter jag faktiskt under hela året. Julmust däremot har jag inte druckit än brukar vänta tills det närmar sig första advent

4 Liza:

Detta året är jag också rekordtidig och har druckit både glögg, julmust och ätit clementiner i ett par veckor nu, haha

5 Axelina:

Jag tycker att du gör helt rätt i att börja redan nu, ännu mer tid att njuta ju! Jag har också börjat mycket tidigare i år haha!

Svar: Men man kan ju inte börja för tidigt! Det är väl jätteskönt att slippa stressa sen tänker jag :)
Presentation & kontakt

6 Tomtenissan:

Åh...gott. Blev riktigt sugen på risgrynsgröt nu. :)

7 Maries strålande jul:

Jag tycker att du gör helt rätt i att njuta när du känner för det!

8 Jenny:

Du är inte ensam. :) Mer jul åt folket!

Svar: Jag kunde inte hålla med mer :)
Presentation & kontakt

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista