Gå inte förbi

Jag lyssnade till min egen uppmaning i förra inlägget och lyssnade på julmusik och kom då att tänka på Peter Jöback och Sissel Kyrkjebos Gå inte förbi. Utav någon väldigt konstig anledning så låg inte den i min jullista så jag fick söka upp den och komma på att det nog vara några år sedan jag lyssnade på den. Och jag förstår inte varför, den är ju så himla fin!
 

Det här med att ligga efter i schemat

Imorgon är det första advent! Hurra! Men herregud vad jag ligger efter i schemat, ingenting är framtaget, ingenting är städat, förvisso är lite bakat men det ska även hinnas med en himla massa bak idag. Då passar det ju bra att jag tog mig en oplanerad sovmorgon och att jag verkligen borde plugga. Äh, hur som helst så är det första advent imorgon då spelar liksom inget utav det här någon roll tycker jag!
 
Nu ska jag hasta iväg och köpa smör, lime och superlim så jag kan börja producera!
 
Och idag hörrni, idag tycker jag att vi lyssnar på julmusik hela dagen!
 

Sömnlös

Inatt har jag lite svårt för att somna, jag är nämligen lite sjuk och varje gång jag andas in luft så blir jag alldeles torr i halsen. Hursomhaver så blev jag så rastlös så jag beslutade mig för att, till tonerna av julmusik, montera upp min gran och testa julgransbelysningen! Jag väntar dock med att klä den tills på lördag.
 
Jultoppen - Topplista