A Macarons Christmas

Prinsessan Madeleine hade en macarontårta som bröllopstårta, kanske är det en trend som vi tar med oss in i julfirandet? Det tror jag förvisso inte men visst kan man alltid fantisera lite! Jag kommer nog i alla fall ge mig ut på jakt efter lite juliga macarons frammåt december.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mindre än 6 månader kvar

Haha, jag tittade precis igenom min facebook feed och fick då se en bild på en stor julgran med tillhörande text "Äntligen mindre än ett halvår kvar till julafton!!". Detta gjorde mig väldigt glad, det finns alltså fler än jag som ibland (även under sommaren) kan få ett släng av jullängtan och det är inget fel med det.
 
Men tänk att det redan har gått 6 månader! Är jag ensam om att tycka att tiden passerar i en himla fart?
 

Varm choklad

Hej på er! Just nu är jag mitt uppe i ett tentaplugg och därför blir de mest oväntade sakerna ett väldigt tidskrävande prokrastineringsobjekt. Dagens onödiga tankar har fallit på varm choklad. Jag är såklart inte särskilt sugen på varm choklad just nu eftersom att det i princip är sommarväder utanför fönstret men jag är däremot sugen på en kall decemberkväll och varm choklad.
 
Med anledning av dessa tanker gjorde jag en snabb research på varm choklad och fann hur mycket spännande recept som helst! Den här julen kan ni alltså räkna med en kavalkad av varm choklad i olika färger, former och smaker! Vi ska prova varm choklad med ingefära, saffran, chili, kanel och varm vit choklad och en himla massa andra varianter!
 
Men tills dess, trevlig sommar!
Jultoppen - Topplista