En vacker jul

Alltså åh vilken fin jul jag har haft! Den har varit sådär perfekt som den alltid är. Massa god julmat, julmys med min favoritkatt, midnattsmässa, soaré (i år i form av julevangeliet - a musical), spel, sång och en himla massa trevliga släktingar och vänner.
 
Lite tråkigt är det dock att jag missade tomten i år igen. Nästa år tänker jag inte köpa någon tidning förrän tomten har kommit, jag ska vägra!
 
Nu ikväll har jag dock ätit den sista tallriken julmat på ett tag och nu ska jag snart hugga in på den sista biten apelsinpepparkakscheesecake.
 

Snaaaaart

Snart är det julafton! Usch vad den här adventen har gått för fort, alldeles för fort. Imorgon ska jag i alla fall så gott jag bara kan leva i nuet och njuta av varenda prinskorv!
 
Idag då, jag rullade och stekte köttbullar i timmarna 3 och sen var det ett himla flängande efter det. Men det har varit en fin dag, helt klart! Fylld med jul, givetvis! Nu ikväll så har jag ätit skinkmacka, druckit julmust och spelat Besserwizzer, som vanligt dagen innan julafton med andra ord!
 
God jul i förskott om jag skulle råka vara upptagen imorgon! :-)

Dan före dan!!!

Ho, ho, ho! Imorgon är det julafton! Det betyder att det idag måste produceras en hel del. Köttbullar ska rullas, rimmen som jag kom på under vår lilla rimstuga här igår måste skrivas på kort så att tomten kan läsa upp dem imorgon, julbollar ska göras, julsoarén ska repas och dessutom ska jag åka och hälsa på några släktingar som jag inte träffar på julafton.
 
Nu ska jag sätta fart! Ett besök på Ica står först på listan!

Jultoppen - Topplista