Sådant man missar

Efter några timmars morgonplugg bestämde jag mig för att ta en liten paus. Och vad kan vara en bättre pausunderhållning än att kika igenom julkokböckerna och planera vilka recept som ska försöka hinnas med i jul? Jag har nu hittat en hel del recept som jag gärna skulle vilja prova på, utan att det för den sakens skull har blivit för många, men vilka recept det blir det får ni se här allteftersom.
 
Det mest intressanta med det här är dock vad jag hittar i en utav kokböckerna som tidigare helt har gått mig förbi. Jag är själv ganska förvånad över att jag inte uppmärksammat det här under de tre år som jag faktiskt har bläddrat i boken. Bland bilderna i boken finns nämligen en bild på Mikael Persbrandt och Sanna Lundell när de firar jul, fint tycker jag!
 
 
Fotot kommer från boken Monikas Jul

Kommentarer:

1 Helly:

Ser ut sm om bilden ligger på en eld, som om det var meningen att bilden skulle eldas upp.
Visst är det härligt att drömma sig birt i fina julböcker och tidningar. Har hyllmetrar med jullektyr. Min man har alldeles för många kokböcker så han kan inte klaga på att julen tar för stor plats. Ha ha! ;)

Svar: Det är verkligen en bra inspirationsboost såhär i hösttider! Haha, men då så, då väger han ju upp din lilla obsession för julsaker, perfekt! ;)
Vem är Sanna?

2 Victorias Jul:

Ja det är konstigt det där ibland kan man bläddra flera gånger i samma bok men ändå inte se vissa saker

3 Connie:

Åh, jag har börjat få såna cravings efter jul! Kikar in här några gånger i veckan alla redan, bästa julbloggen någonsin ^^

Svar: Vad glad jag blir, just så ska det vara! Jag kollar faktiskt in din blogg lite då och då också, mycket trevlig :)
Vem är Sanna?

4 Sanna:

Ja det har vi. Vi får väl skylla på våra föräldrar som gav oss samma namn:)

5 Thereses jul:

sv: Precis! Såg att de hade några pallar med både Annas pepparkakor och Ballerina pepparkaka också nu i veckan. Härligt!

Svar: Åhå, jag får nog nästan ta mig en liten rundtur i butiken, de kan verkligen sin jul Ica City! ;)
Vem är Sanna?

Kommentera här:

Jultoppen - Topplista